Shell Su'u Gas Station i EV Charging Hub

O kamupani suauʻu a Europa o loʻo ulu atu i totonu o le EV mo le totogiina o pisinisi i se auala tele-pe o se mea lelei e tumau pea ona vaʻaia, ae o le "EV hub" fou a Shell i Lonetona e mautinoa lava e foliga manaia.

O le suauʻu tele, lea o loʻo faʻaogaina nei se fesoʻotaʻiga e lata i le 8,000 EV charging points, ua liua se fale penisini o loʻo i ai nei i Fulham, i le ogatotonu o Lonetona, i se taʻavale eletise e faʻapipiʻiina ai le 175 kW DC nofoaga faʻapipiʻi vave, fausia e le kamupani gaosi Ausetalia Tritium. .O le a ofo mai e le nofoaga “se nofoaga e nofonofo lelei ai mo le faatalitali o ave taavale afi,” faatasi ai ma le faleoloa Costa Coffee ma le Little Waitrose & Partners faleoloa.

O lo'o fa'aalia i luga o le taualuga o lo'o iai fa'ato'aga o le la, ma fai mai Shell o le a fa'aola e 100% fa'amaonia le eletise fa'afouina.Atonu e tatala mo pisinisi i le taimi e te faitau ai i lenei mea.

O le tele o tagata o lo'o nonofo i le taulaga i Peretania, e foliga mai o ni tagata fa'atau EV, e leai se avanoa e fa'apipi'i ai le totogi i le fale, ona e leai ni avanoa e paka ai ta'avale, ma fa'alagolago i pakaga i luga o le alatele.O se fa'afitauli faigata lea, ma o lo'o tumau pea le va'ai pe o se "fa'atonuina fale" o se vaifofo aoga (o le le asiasi atu i pamu kesi e masani lava ona manatu o se tasi o fa'amanuiaga tele o le EV umia).

Na faalauiloa e Shell se EV hub i Pale i le amataga o lenei tausaga.O loʻo tuliloaina foʻi e le kamupani isi auala e tuʻuina atu ai le totogi mo tagata e leai ni auala.O loʻo faʻamoemoe e faʻapipiʻi le 50,000 ubitricity i luga o le alatele i luga o le alatele i Peretania i le 2025, ma o loʻo galulue faʻatasi ma le faleoloa o Waitrose i Peretania e faʻapipiʻi le 800 togi i faleoloa i le 2025.


Taimi meli: Ian-08-2022