ABB Ma Shell Saini New Global Framework Maliega ile EV Charging

ABB E-mobility ma Shell na faʻailoa mai o loʻo latou faia la latou galulue faʻatasi i le isi tulaga faʻatasi ai ma se feagaiga fou o le lalolagi (GFA) e fesoʻotaʻi ma le EV charging.

O le autu autu o le fefaʻatauaʻiga o le a tuʻuina atu e le ABB se faʻamaumauga pito i luga o le AC ma le DC mo le faʻaogaina o le Shell i luga o le lalolagi ma maualuga, ae le faʻaalia fua.

O le faila a le ABB e aofia ai pusa puipui AC (mo fale, galuega poʻo faʻatau faʻatau) ma DC faʻapipiʻi vave, pei o le Terra 360 faʻatasi ai ma le gaosiga o le 360 ​​kW (mo fale faʻatumu, nofoaga faʻatau i taulaga, paka faʻatau ma talosaga vaʻa).

Matou te mateina o le fefaʻatauaʻiga e taua tele ona o Shell o loʻo vaseina lona faʻamoemoe o le sili atu i le 500,000 togitogiga (AC ma DC) i le lalolagi atoa i le 2025 ma le 2.5 miliona i le 2030.

E tusa ai ma le faʻasalalauga faʻasalalau, o le a fesoasoani le GFA i le faʻatalanoaina o luʻitau e lua i le faʻateleina o le faʻaaogaina o le EV - avanoa o le faʻaogaina o mea tetele (sili atu le faʻaogaina) ma le saoasaoa o le faʻatonuina (ultra-fast chargers).

O le ata, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻasalalauga o loʻo faʻamaonia ai ni uta vave ABB e lua, faʻapipiʻi i se fale suauu Shell, o se laasaga taua i le suiga mai taavale afi afi i totonu i taavale eletise.

O le ABB o se tasi o le tele o le EV faʻatau oloa i le lalolagi ma le faʻaputuina o faʻatauga e sili atu nai lo le 680,000 iunite i le sili atu i le 85 maketi (sili atu i le 30,000 DC faʻatau vave ma 650,000 AC togitogiga, e aofia ai ma faʻatau atu e ala i Chargedot i Saina).

O le faiga faapaaga i le va o ABB ma Shell e le faateia ai i matou.O le mea moni o se mea ua fa'amoemoeina.Talu ai nei na matou faalogo ai e uiga i se konekarate e tele tausaga i le va o BP ma Tritium.O feso'ota'iga tele o lo'o fa'atauina o lo'o na'o le fa'amausaliina o le tele o le sapalai ma tau matagofie mo tagata fa'atau.

I se tulaga lautele, e foliga mai ua oʻo le alamanuia i se tulaga e iloagofie ai o loʻo i ai i tagata faʻatau i fale suauʻu le malosi o faʻavae pisinisi ma ua oʻo i le taimi e faʻateleina ai tupe teufaafaigaluega.

O lona uiga foi atonu o le a le mou atu fale suauu, ae atonu o le a faasolosolo malie lava ona suia i nofoaga e faʻaaogaina ai, aua e masani ona i ai ni nofoaga mataʻina ma ua ofoina atu isi auaunaga.


Taimi meli: Me-10-2022